Logo

art

Bu Lezzeti Keşfet

1991 Yılında Nuh Ocakbaşı markası adı altında, 5 masa, 20 sandalye ile başladığımız bu lezzet yolculuğunda, yılların verdiği deneyim ve gelişime açık olan 3 neslin ortak lezzet sırlarının sonucudur Fikr-Et. Günümüzde Fikr-Et adı altında 100 kişi kapasite ile lezzet yolculuğumuza devam etmekteyiz.

ŞEFİN MESAJI

Dry-Aged, kuru dinlendirme, eti pişirme değil, işleme şeklidir. Detaylı, dikkatli olunması gereken ve zorlu bir süreçtir.Etin, 0-4 santigrat derece arası sıcaklıkta, stabil havalandırma koşulları altında 28-30 gün arası bekletilmesiyle yapılır.Etin doğal yapısında bulunan enzimler sayesinde, bakteri üretmeden, et kendi kendini yumuşatır. Doğal ortamlarında beslediğimiz %100 Yerli özel besi ırklarımızdan elde ettiğimiz ve himalaya tuzunda dinlendirdiğimiz etlerimiz ile sizlere en kaliteli, sağlıklı ve lezzetli etleri sunuyoruz.

Fikret Tasgıran

chef