Adana kebabı Adana’da nerede yenir ? Adana Lezzet Festivali

Adana kebabı Adana’da nerede yenir? Tabi ki Fikr-et’te yenir. 1991 yılından beri müşterilerine en özenli şekilde hizmet vermekte olan Fikr-et, bugün adananın parlayan yıldızlarından birisi. Adana’da yaşayan, lezzet diyarı Adana’mızı ziyarete gelen herkese kapılarını sonuna kadar açan restoranımız müşterilerine hizmet vermekten onur duyuyor.



Adana kebabı Adana’da nerede yenir? Tabi ki Fikr-et’te yenir. 1991 yılından beri müşterilerine en özenli şekilde hizmet vermekte olan Fikr-et, bugün adananın parlayan yıldızlarından birisi. Adana’da yaşayan, lezzet diyarı Adana’mızı ziyarete gelen herkese kapılarını sonuna kadar açan restoranımız müşterilerine hizmet vermekten onur duyuyor. Steakhouse olarak hizmet verdiğimiz restoranımızda Adana’mızın eşsiz lezzeti olan Adana kebabı konusunda da iddiamızı sürdürüyor ve tadımını yapmanız için beğenilerinize sunuyoruz. Ufacık ve şirin bir restoranda başlayan lezzet yolculuğumuzda bugün Akdeniz’in incisi Adana’mızda eşsiz bir marka olmaktan dolayı mutluyuz. Yeni nesil kebapçı ünvanlımızla Adana’yı kasıp kavuran Adana Lezzet Festivalinde boy göstermeye devam ediyoruz. Lezzet festivali Adana durağında en çok tercih edilen Hamburger, Kebap ve steak ürünlerimizi sizlere tanıtmak ve tattırmak konusunda her sene heyecan duyuyoruz. Tanışıklığımız sadece festivalde kalmasın. Seyhan ve Çukurova’da bulunan şubelerimizde hepinizi misafir etmek ve ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı da bilmenizi isteriz.

Her sene Adana yemek festivallerine katılarak binlerce gönül dostumuza da ulaşmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız. Sadece yemek festivallerine katılarak değil lezzetin ve kardeşliğin diyarı Adana’mızda özellikle de restoranımızda sizleri görmek, bizlere en kalbi duygularımızla dostluğu hissettirmektedir. Sadece gönül değil lezzet dostluğu da yapacağımız restoranlarımızda hamburger konusunda oldukça iddialıyız. En iyi hamburger için en kaliteli eti kullanarak damak çatlatan lezzette hamburgerleri sofralara getiriyoruz. En kaliteli etleri önce marine ediyor sonrasında da kızgın ızgara ateşiyle buluşturarak tadımınıza sunuyoruz. Hem gözlerin hem de karınların doyduğu sofralarımızdan mutluluk hiç eksik olmuyor. Mezesinden salatasına, etinden içeceğine kadar her türlü ürünün en titiz şekilde hazırlandığı restoranlarımızda hijyene dikkat ediyor ve konu hakkında gerekli tüm tedbirleri alıyoruz.

Başlangıç menülerimizde bulunan Izgara İstiridye, Patates cips, Cheddarlı füme, Cheddarlı cips, Izgara hellimden oluşan seçeneklerimizle yemek keyfinize harika bir başlangıç yapmanızı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra baharatlarla lezzetlendirilmiş kokoreç, özenle bekletilmiş ve kıvamına getirilmiş kuru et, farklılık severler için ızgara ananas ve yeni nesil kebapçı geleneğini de bozmamak için sosis seçeneklerimizi başlangıç menülerimiz arasına yerleştirdik. Unutmayalım ki iyi bir başlangıç iyi bir sürecin garantisidir!

Hem karnım hem gözüm doysun diyenler için Fikr-et yaprak şeklince incecik dilimlenmiş kontrfile, adı gibi tam bir lokum olan dana lokum, karbonhidrat severler için Fikr-et spagetti, farklı şekillerde marine edilmiş ve pişirilmiş Steak seçenekleri sunuyoruz. Kuzu severler için pirzola, kafes ve dillere destan küşleme kebabı da menümüze eklemekten geri durmuyoruz. Et konusunda kendimize güveniyor ve etlerimizi müşterilerimizin tadımına sanatçı edasında süslediğimiz tabaklarımızda servis ediyoruz. Taşı toprağı altın Adana’mızı da unutmayarak Adana’mıza yakışır altın kaplamalı Gold etimizi de lezzet listemize ekliyoruz. Adana’mızın meşhur kebabı olan Adana kebabını da ustalarımızın marifetli ellerinden sofralarınıza kadar taşıyoruz. Adana kebabı oldukça iyi ustalık isteyen ve zırhla yapılan en lezzetli kebaplardan birisidir. Adana’mızın bu ender lezzetini tüm misafirlerimizle paylaşarak en lezzetli Adana kebabı yemeleri için ustalıkla işliyoruz. En nadir bulunan, pişirmesi ustalık isteyen ve oldukça kıymetli olan Kobe etini de siz kıymetli müşterilerimize şubelerimizde tatma imkânı sunuyoruz.

Adana kebabı Adana’da nerede yenir? Sorusu aklında, kalkıp onca yolu gelmiş, Akdeniz’in incisi Adana’mızda kebap yemek isteyen misafirlerimiz için de 2, 3 ve 4 kişilik karışık kebap sunumlarımızla adeta Adana kebaba doyuruyoruz. Sadece Adana kebabı değil, dumanı üstünde tüten soslu bir beyti, sabah kahvaltıda iyi gider dediğimiz ciğer ve çöp şişler de sabah akşam servislerimizde sizlerle birlikte.  En narin etlerden olan yağlı kara, külbastı ve kaz başı gibi uzunca marine edilen ve lezzetine lezzet katan etleri de unutmadık menümüze ekledik. Hamburgerde olan iddiamızı lezzet festivali Adana organizasyonunda da göstermiştik. Bu iddiamızı bir de sizleri restoranlarımızda misafir ederken göstermek isteriz. Lokum burger, Cheddarlı köfte, kasap sucuk ve sade sucuk imkanlarımızla burger ve köftede adeta çığır açan ve damak çatlatan lezzetler arasına girmeyi başardık. Burger konusunda olan iddiamızı deva ettiriyoruz. Biliyoruz ki en lezzetli burgerin ağır ateşte pişen köfteden yapılır. Burger konusundaki tüm tecrübe ve deneyimlerimizi de sofralarınıza sunuyoruz. Yenilikçi kebap fikrini benimsemiş olsak da geleneklerimizden vazgeçmeyip ortaya salata ve mezelerimizi de eksik etmiyoruz. Salata severler için yenilikçi tarafımızı kullanıp avokado salata, gelenekleri bozmayıp tulum peynirli ve gavurdağı salata seçeneklerimizle hizmet veriyoruz. Son olarak tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye Adana’mızın meşhuru havuç dilimi, kabak tatlısı ve yeni nesil kebapçı unvanımızın gereğince de bol çikolatalı profiterol tatlımızı menümüze ekledik.

Izgaradan tabağınıza gelene kadar yiyeceklerin geçtiği serüveni en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz. Gastronomi şehri Adana’mızın en yemeklerini geleneksel ve en lezzetli yöntemlerle yaparken batı mutfaklarından aldığımız lezzet harikalarını da sırrına uygun şekilde sofralara getiriyoruz. Atikop merkezimizde 100 kişi kapasiteli ve Türkmenbaşı şubemizde 400 kişi kapasiteli şubelerimizde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Ezber bozan lezzetlerimizi tatmayan kalmasın diye fiyatta değil kalitede yatışıyoruz. Her bütçeye uygun menümüz ve her yaşa hitap edecek seçeneklerimizle yediden yetmişe herkese sınırsız hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi daha ileriye taşıyabilmek adına Adana yemek festivali organizasyonunda boy göstermeye devam ediyoruz. Yemek yapmanın bir sanat olduğunun bilincindeyiz ve sanatımızı en güzel şekilde icra etmekle kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu sorumluluk altında da en azimli ve özverili şekilde çalışarak müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyoruz.

Yiyeceğin serüveni de tıpkı insan yaşamının hikayesi gibi oldukça uzun ve zahmetlidir. Özellikle söz konusu et olunca özenin daha fazla gösterilmesi gerekir. Kullanılan dana veya kuzu etlerinin hayvanların yaşlarından beslendiği bölgelere kadar değişiklik gösteren lezzetleri vardır. En iyi mezbahaneler ve kasaplarla çalışmak, hayvanın yemeye en uygun olanını bulmak büyük bir marifettir. Her etten her yemeğin olmayacağını bilmek ve etleri titizlikle yemeklere uygun şekilde ayırmak gerekir. Bu saatten sonra etin lezzeti pişirenin marifetli ellerine kalır. Marine edilmesi gereken etlerin işlemesi titizlikle devam ederken etlerin hangi derece ateşte ve ne kadar süre pişirileceği de ustalık gerektiren işlerdendir. Gastronominin temel mantığında yatan kombinasyonları da iyi kullanmak gerekir. Etin yolculuğunu tamamlayabilmek için masalarınıza sunulan tabak, süslemeler ve etin sunumu da ayrıca önemlidir. Bu aşamaların hepsinin titizlikle ve profesyonel ekibimizle yürütüldüğü şubelerimizde her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve etin doğasını bozmadan sofralarınızda sizlerle buluşturuyoruz.

Adana kebabı Adana’da nerede yenir? Sorusunu misafir olarak Adana’ya gelen kişilerden sıklıkla duymaktayız. İnternetten yapılan araştırmalar, birçok restoran arasından seçim yapma, onca yolu gelme ve sonucunda boş bir mide. Biliyoruz ki boş bir mide, dolu bir aklı boşaltır. Yani diyeceğimiz o ki bu kadar araştırmaya girmeden önce Fikr-et steak house seçeneğini bir değerlendirin. Mideyi taşıyan ayaklar değil, ayakları taşıyan midedir. Bunca yolu gelmişten, lezzet diyarı Adana’mızın en nadide mekanlarından olan Fikr-et’te tadım yapmadan gitmeyin. Adana’mızın yerlisi kardeşlerim denesin, denettirsin. Bilenlerin zaten vazgeçmesi mümkün olmayan lezzetleri sofralarınıza getiriyoruz. Bu kaliteyi herkesin görmesi ve tatması için oldukça heyecanlı şekilde restoranlarımızda müşterilerimize hizmet vermeyi bekliyoruz.

Medeniyetlerin, Kültürlerin, İnsanların ve en önemlisi Lezzetlerin kesişim noktası olan Adana’da faaliyet göstermekten oldukça memnuniyet duyuyoruz. Memleketimizin her karış verimli toprağında yetişen taptaze ürünleri sofralarınıza sunarak bir lezzet şöleni deneyimlemenizi isteriz. Tarlalardan sofralara kadar bin bir emek ile taşınan mahsulleri en ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlayarak tadımınıza sunmaktan memnuniyet duyarız. Bu tadım deneyimlerini yaşayabilmeniz, kurumsal işletmemizi yakından tanıyabilmeniz ve sizlerle buluşabilmek için oldukça özveri ile çalışmaktayız. Bu özenimizin ve özverimizin karşılığını da müşteri memnuniyetlerimiz sayesinde kat ve kat almaktayız.

Adana yemek festivali gibi birçok festivalde kendimizi ve restoranımızı tanıtma şansını yakaladık. Türkiye’nin de doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bölgesine, her iline ve tüm insanlarına kendimizi tanıtmak istiyoruz. 1991 yılında Nuh Ocakbaşı olarak kurduğumuz markamızı 90’lar 2000’li yıllar ve yeni nesil olmak üzere üç nesli de kapsayacak şekilde birleştirici bir isim haline getirmeyi planlıyoruz. Misyonu güçlü, vizyonu geniş ve hizmeti sınırsız bir marka olabilmek için her geçen gün yeni adımlar atıyor ve siz müşterilerimizi de bu yolculuğumuzda sofralarımızda görmekten memnuniyet duyuyoruz.

 

loading image
loading image
loading image
loading image
loading image
loading image