Adana kebap nerede yenir - Adana’nın en iyi mekanı
Adana kebap nerede yenir sorusunun cevabı bu çok kültürlü menüde başı çeken geleneksel lezzet Adana kebabını ustalıkla yapan Fikr-et restoranlarıdır. Adana’nın en iyi mekânı olmak yolunda bize fazlasıyla yardımcı olan, farklı lezzetlerin bir arada bulunduğu menümüz sayesinde yediden yetmişe herkese hitap etmeyi başardık.
Adana kebap
Adana kültür, medeniyet ve yemek çeşitliliği bakımından birleştirici bir ilimiz olarak göze çarpmaktadır. Kendine özgü mutfağı ve yemek çeşitliliğiyle birçok kişinin uğrak noktası olmayı başarmıştır. Adana kebap ismini var olduğu topraklardan almaktadır. Adana denince akla ilk olarak Adana kebap gelmektedir. Kuzu etinin zırhtan geçirilerek lezzetlendirildiği ve ustalar tarafından özenle hazırlanan bir kebaptır. Fikr-et steakhouse’da Adana kebap yemek tabii başka bir ahenge sahiptir. Özel zırhtan geçirilmiş kuzu etleri ve gastronomi şöleni servisleriyle sizlere eşsiz bir kebap yeme fırsatı sunar. Hem geleneksel hem de modern dokuları bir araya getirerek yapılan bu servis ve sunumlarda birçok kişinin el emeği ve lezzeti bulunmaktadır. Nuh ocakbaşı markasını nesillerden nesillere aktaran ve günümüze kadar aynı kalitede ulaşmasını sağlayan Fikre-et Steak house geçmişle bugün arasına bir köprü kurmuştur. Geçmişten günümüze kadar lezzetinden ödün vermeyen Adana kebap lezzetini de yanında getirerek müşterilerine her gün servis etmeye devam etmektedir. Menümüzde kebaplar arasında baş sırada yerini alan Adana kebabımız mevsim salatası, soğan salatası, közlenmiş soğan, közlenmiş domates, ezme salata, biber, yeşillik, patlıcan ve yoğurt ile servis edilmektedir. Oldukça doyurucu olan bu tabak şeflerimiz tarafın titizlikle hazırlanarak sofralarınızda yerini almaktadır. Fikr-et markası olarak bizler fiyatta makul lezzette en üst sınırı yakalamak konusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Güzel Adana’mızın eşsiz lezzeti olan kebabını da tıpkı lezzet festivallerinde gösterdiğimiz gibi özen ve titizlikle hazırlamaktayız. Adana’da kebabın en iyi adresi olmak konusunda da oldukça tercih edilen bir nokta haline gelmiş bulunmaktayız. Adana kebabı dışında kaburga, kuzu ciğer, yağlı kara, külbastı, kaz başı ve beyti gibi birçok kebap çeşidine menümüzde yer verdik. Her damak zevkine uygun tatları bir araya getirebilmek için kebap tabaklarımızı da gastronomi olarak uygun lezzetler ile donattık. Çukurova Adana’da bulunan Fikr-et steak house restoranımızı ziyaret ederek misafirimiz olabilir ve bu lezzet yolculuğumuzda bizlere eşlik edebilirsiniz. Kebap, başlangıçlar, burger ve köfteler, salatalar ve tatlılarımızın bulunduğu menümüzü isterseniz online şekilde de inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
Adana’nın en iyi mekânı
Adana denince akla yemek ve lezzetleriyle damak çatlatan restoranları gelir. Birbirinden farklı lezzetleri ve yöresel yemekleri Türkiye hatta Dünya çapına yayılmış bir gastronomi şehridir Adana. Fikr-et steak, kebap ve burger konusunda adananın hem geleneksel hem de modern yemek kültürünü bir arada toplamayı başarmış, her damak zevkine göre lezzetleri birleştirmiş sayılı restoranlar arasında yer almaktadır. Adana’nın en iyi mekânı denince akla şüphesiz ki lezzet, temizlik, personel, işletme ve ortam olarak Fikr-et gelmektedir. Lezzetli yemeğin sırrı şefte ve ustalardan geçmektedir. Şubelerimizde çalışan alanında uzman ustalarımız tarafından hazırlanan, el emeği ve lezzeti ile yoğrulmuş yemeklerimizi tatmak için şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Lezzetin bir diğer sırrı ise katkı maddesi barındırmayan ve kullanılan her malzemede doğal olanları tercih etmektir. Yemeklerimizde kullandığımız özel ve doğal marine yöntemleri, doğal Himalaya tuzu ve kendi kesimimiz olan etlerimiz sayesinde orijinal lezzetleri sofralarınıza sunuyoruz. Titizlikle çalıştığımız restoranımızda özellikle her türlü temizlik konusunu mutfakta ve restoran alanında özenle takip ediyoruz. Güler yüzlü personellerimiz tarafından sunulan hizmet sayesinde evinizde gibi hissederek güzel bir sofra deneyimi yaşamanızı önemsiyoruz. Dekorasyon olarak klasiklerden uzaklaşıp kendine özgü bir ortam oluşturmak hem de evinizde gibi hissetmenizi sağlayarak konforlu bir yemek deneyimi sunmak için oluşturulmuş restoranımız Adana’nın en iyi mekânı listesinin başını çekmektedir. Tüm bu emeklerimizin üzerine menümüzde oluşturduğumuz farklı çeşit lezzetler sayesinde kimseni aç kalkmadığı kombinasyonlar oluşturmayı amaçladık. Burger, köfte, kebap salatalar, fırın ürünleri, tatlılar ve başlangıçlardan oluşan birleştirici bir menü hazırladık. Adana’nın en iyi mekânı olmak yolunda bize fazlasıyla yardımcı olan, farklı lezzetlerin bir arada bulunduğu menümüz sayesinde yediden yetmişe herkese hitap etmeyi başardık. Her konuda müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ziyaretçilerimizi müşteriden çok misafir gibi görmeyi kendimize ilke edindik. Bu sayede her geçen gün Fikr-et ailesine yeni misafirlerimiz ekleniyor ve memnuniyet mesajlarını bizlerle paylaşıyor. Yemek ve Lezzet festivallerinde gösterdiğimiz üstün başarının somut örnekleriyle her geçen gün en güzel şekilde karşılaşıyoruz. Adana’ya yolunuz düşerse sizleri de ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Adana kebap nerede yenir ?
Kebabın cenneti Adana’da neredeyse her köşe başında bir kebapçıya rastlamak mümkün. Kimisine babadan kimisine deden yadigâr kalan lokantalarında hizmet veren birçok kişiyle karşılaşmak mümkün. Fikret Taşgıran da bunlardan birisi. Çok küçük yaşlarda babasının kebap dükkanında mesleğe başladığı günden bugüne severek işini yapmaya devam etmiş. Özellikle Adana kebap konusunda çıraklıktan ustalığa giden bir serüveni olmuş. Bu serüvenin bu günkü hali Fikr-et restoranları. Adana Türkmenbaşı ve Atikop’da bulunan iki şubesi ile yolu düşenler için vazgeçilmez bir lezzet durağı. Adana’ya yolu düşen, misafir gelen veya turistik ziyarette bulunan herkesin aklındaki ortak sorulardan bir tanesi Adana kebap nerede yenir? Sorusudur. Fikret restoranları özel zırh kıyması ile hakiki Adana kebabı yiyebileceğiniz nadir adreslerden birisidir. Özel lavaşları, közde pişen içi sulu Adana kebabı, közlenmiş domates, biber ve sarımsak servisi ve süper lezzetli alt salatası ile damak çatlatan bir lezzet şöleni sunmaktadır. Ezber bozan bu restoran Adana kebabı nerede yenir sorusunu sadece cevaplamakla kalmıyor adeta yaşatıyor. Adana’nın geleneksel ve ismini de şehrinden almış eşsiz kebabını yemek için sıklıkla tercih edilen noktalardan birisi Fikr-et. Oldukça fazla müşteriye hitap eden geleneksel ve modern tatları harmanlayan nadir restoranlardan. Adana kebap nerede yenir? Sorusunun vazgeçilmez cevaplarından birisi haline gelmeyi de başarmış ve zirveye ismini yazdırmış restoranlardandır. Her iki şubesinde de değişmeyen lezzetleri ile hizmet vermektedir. Kalite standartlarını düşürmeden şubeleşmeyi başarabilmiş Fikr-et restoranları oldukça fazla müşteri kitlesine ulaşmış ve her müşterinin de restorandan mutlu ayrılmasını sağlamıştır. İşletme, temizlik, personel ve en önemlisi lezzet konusunda marka haline gelmiştir. Başlangıç, kafası karışanlar, Fikr-et Steak, Fikr-et kebap, Burger-Köfte ve Fik-et Fırın başlıkları ile oluşturulan menüde her damak zevkine uygun lezzet bulunmaktadır. Salata, tatlı ve içecek seçenekleri ile zenginleşen sofraların kurulmasının da altını çizen bu menüde tabii en dikkat çeken nokta farklı kültürleri birleştiren lezzetlerin bir arada bulunmasıdır. Adana kebap nerede yenir sorusunun cevabı bu çok kültürlü menüde başı çeken geleneksel lezzet Adana kebabını ustalıkla yapan Fikr-et restoranlarıdır.









