Adana Kebapçısı - Adana'nın En İyi Restoranı
Adana kebapçısı ve restoranımız, lezzet tutkunları için bir cennet olma yolunda ilerliyor. Adana'nın en iyi restoranı olarak, sadece yerel halka değil, aynı zamanda şehri ziyaret edenlere de unutulmaz bir yemek deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz.
Adana’nın en güzel mekanları
Adana yemek konusunda ismi geçtiğinde akan suların durduğu bir ilimizdir. Adana gerek tarihi gerekse yemekleri konusunda ülke sınırları içerisinde farklı bir öneme sahiptir. Özellikle Adana’da lezzetli yemekler yemek isteyen kişilerin tercih ettiği belli başlı restoranlar vardır. Nereden bakarsanız Adana, her adım başı lezzetli restoranları ve tarihi kebapçılarıyla ünlüdür. Bu restoranlar arasında yer alan ve Adana’nın en güzel mekanları listesinin başını çeken Fikr-et oldukça tercih edilen işletmelerinden birisidir. Güzel mekân algısı kişiden kişiye göre değişiklik göstermekle birlikte bir restorandan herkesin bazı ortak beklentileri vardır. Bunlardan birincisi restoran dekorasyonu ve görünümüdür. Fikr-et steak oldukça şık ve country dekorasyonuyla müşterilerine hem görsel bir güzellik hem de ev konforu sağlamaktadır. Bir diğer herkes tarafından kabul gören güzel restoran kriteri ise müşteri memnuniyeti, güler yüzlü, ilgili personel ve işletme konusudur. Şüphesiz ki hiçimse yemek yemeye gittiği bir mekânda sorun yaşamak ve problemlerle karşılaşmak istemez. Fikr-et steakhouse personelleri ve işletmesiyle güler yüzlü, müşteri memnuiyetini önemseyen ve müşterilerini en iyi şekilde misafir eden bir ilke benimsemiştir. Adana’yı sadece yemekleriyle değil görgüsü, misafirperverliği ve güler yüzüyle de tanıtmayı başarmış restoranlardan birisidir. Adana’nın en güzel mekanları listesinde bu sebeplerden dolayı başı çekmeyi başarmış başarılı işletmelerden birisidir. Adana kebabı özelinde düşündüğümüzde yine listede başı çekebilecek bir restorandır Fikr-et. Zırh kıyması, incecik çekilmiş sebzeleri ve mangalda pişen Adana kebabı lezzeti ile eşsiz sunumu sayesinde damak çatlatan bir lezzettir. Özellikle Lavaş üzerine taban salatası, bol cevizli Adana kebabı, yanında salata ve meze sunumlarıyla mest eden tabakları sofralara taşımaktadır. Adana’nın en güzel mekanları kategorisine girmek için şüphesiz ki kebap konusunda bir marka olmanız gerekiyor. Fikr-et hem kebap konusunda hem de burger ve steak konusunda kendisini üst seviyelere taşımayı başarmış. Bu sebeple birçok farklı kesimden kişinin damak lezzetine uygun konsepti ile misafirlerini ağırlamaktadır. Yediden yetmişe herkese uygun lezzetlerin bulunduğu menülerinde herkes kendinden bireyler bulabilecek. Özellikle burger, steak ve fırın seçenekleri ile hamburger, ateş görmüş lokum gibi etler ve pide gibi seçenekleri de müşterilerine sunmaktadır.
Adana’nın en iyi restoranı
Adana’nın en iyi restoranı kategorisinde yarışan binlerce restoran bulunmaktadır. Bu restoranları birbirinden ayırt edebilmek için her ne kadar kişisel tercihler ön planda tutulsa da Fikr-et herkesin bu konuda ortak noktasıdır. Ortak bir damak lezzetinde buluşmak isteyen kişilerin özellikle de kalite standartlarının üstünde bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Adana’nın en iyi restoranı kategorisine girmesinin ve listede başı çekmesinin en temel sebeplerinden birisi olan doğu ve batı kültürlerini tek bir restoranda en iyi şekilde birleştirmiş olmasıdır. ‘’Adana’ya gelip kebap yemeden olmaz.’’ diyenlerle, ‘’Adana’da yediğim hamburgerin lezzetini unutamıyorum.’’ Diyenlerin buluştuğu bir mekandır Fikr-et. Menüsünde bulunan kebaplar seçeneğinin altını süsleyen birçok kebap çeşidi bulunmaktadır. Adana kebap, yoğurtlu kebap, yağlıkara, kazbaşı, beyti, kaburga, kuzu ciğer, çöp şiş, külbastı gibi lezzetleri tadabileceğiniz gastronomi şöleni tabaklarıyla bilinen bir işletmedir. Bunun yanı sıra burger ve köfteler başlığı altında bulunan Fikr-et burger, lokum burger, cheddarlı köfte, kasap köfte ve sade sucuk seçenekleriyle de oldukça tercih edilen restoranlardandır. Tüm bunların yanı sıra zengin salata çeşitleri, kebabın ve burgerin arkasına iyi gider denilen havuç dilimi, profiterol ve kabak tatlısını da misafirlerine tattırmaktadır. Fırın patatesi, tulum peynirli salatası, tereyağlı hakiki çavdar ekmeği gibi aperatifleri ve garnitürleri yemeklerini süslemektedir. Geleneksel gavurdağ salatası ve tulum peynirli salata, modern avokado salatası ile her damak zevkine uygun salataları da sofraları süslemektedir. Menüsü dışında country tarzında döşenmiş şık ortamı, müşteri memnuniyetinin hâkim olduğu atmosferi ve ailelere uygun tarzı ile yediden yetmişe herkese hitap etmeyi başararak olmayı başarmış mekanlardandır. Temizlik, güler yüzlü personel, misafirperver bir işletme ve harika atmosferi ile misafirlerini memnun etmeyi başaran işletmelerdendir. Bu sebeple sıklıkla tercih edilmekte hem konumda ziyaret olanakları hem de sipariş imkanları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Evininizin konforunda da Fikr-et steak house lezzetlerini sıcak, hızlı ve özenle teslim alabilirsiniz. Bunun için dijital menüyü ziyaret ederek kararınızı verebilir ve internet sitesi üzerinde bulunan telefon numaralarını kullanarak sipariş oluşturabilirsiniz.
Adana kebapçısı
Kebapçıların diyarı Adana yüzyıllardır hem eşsiz lezzetleriyle hem de kültürlerin birleşim noktası olmasıyla bilinen illerimizden birisidir. Özellikle Doğu ve Batı kültürü hakimiyetini en derdinden hissettiğimiz, her zaman lezzetleri ve kültürüyle göz kamaştıran güzellikteki Adana’nın kebapçılarını her sokak başında görmek mümkündür. Adana kebabı ile de adeta bir ün yaratmış bu şehrimizde kebap nerede yenir? Sorusunun ortak cevabı Fikr-et’tir. 1991 yılında Nuh Ocakbaşı markası adı altında kurulduğu günden bugüne diğer Adana kebapçısı isimlerinin arasından sivrilmeyi başarmış bir restorandır. Özellikle herkesin kendine ait bir lezzet bulabileceği bu restoran Adana kebapçısı listesinde başı çekmektedir. Kebap olarak Adana kebap, yoğurtlu kebap, kuşbaşı, çöp şiş, kaburga, kuzu ciğer, yağlıkara, külbastı, kazbaşı ve beyti gibi çeşitleri menüsünde bulunduran bir restorandır. Daha sayamadığımız kebap, burger, köfte, salata, fırın ve tatlı çeşitleriyle müşterilerine eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır. Küçük bir lokantada yirmi adet masa ve sandalyeyle başlayan bu üç nesil karması restoranın bu günkü konumu birikerek ve bütünleşerek bu noktaya kadar gelmeyi başarmıştır. Bugün Türkmenbaşı şubesinde 300 kişilik kapasitesi ile müşterilerine hizmet veren ve restorana da adını veren Fikret Taşgıran, her geçen gün lezzet arşivine bir yenisini daha eklemektedir. Atikop ve Türkmenbaşı mevkilerinde bulunan restoran burger konusunda franchise hizmeti de vermekte ve daha fazla müşteriye bu güzel lezzetleri tattırmayı hedeflemektedir. Et odaklı çalışılan bu müessesenin bu kadar fazla tercih edilme sebepleri eti adeta bir ustalıkla işlemesidir. 250-300 kiloyu geçmiş yağlı danaların seçiminden kesimine kadar olan süreci de takip eden restoran, hayvanların en yumuşak etlerini seçerek lezzetlendirmektedir. Bu işler tabii büyük bir ustalık ister. Özellikle profesyonel ekibi ve geleneksel ustaları ile kebaptan burgere her türlü lezzetin yapım aşaması titizlikle takip edilmektedir. Eti seçmenin ve pişirmenin püf noktalarını bilmek ve diğer lezzetlerle uyum içerisinde tatlandırmak konusunda oldukça başarılı olan Fikr-et Adana kebapçısı isimleri arasında da isminden sıklıkla bahsedilen bir noktaya gelmeyi başarmıştır. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir mekân olarak Adana yerlilerinin ve ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.