Adana steakhouse - Adana kebap siparişi

Steakhouse kültürü Türk kültürü içerisinde yer alan mangal ve ateşte pişirme tekniğinin modernize edilmiş halidir. Özellikle Adana gibi lezzet ve gastronomi şehri olarak bildiğimiz ilimizde Fikr-et steakhouse modern ve kültürel lezzet notalarını birleştirerek şubesinde sunmaktadır. Adana steakhouse konusunda en bilinen ve tercih edilen mekanlardan birisi olmayı başarmıştır. İnce dilimlenmiş kontrfile, dana lokum ve dana bonfile seçenekleriyle et severler için harika sunumlarla birlikte sofralarını donatmaktadır.



Adana steakhouse

Steakhouse kültürü Türk kültürü içerisinde yer alan mangal ve ateşte pişirme tekniğinin modernize edilmiş halidir. Özellikle Adana gibi lezzet ve gastronomi şehri olarak bildiğimiz ilimizde Fikr-et steakhouse modern ve kültürel lezzet notalarını birleştirerek şubesinde sunmaktadır. Adana steakhouse konusunda en bilinen ve tercih edilen mekanlardan birisi olmayı başarmıştır. İnce dilimlenmiş kontrfile, dana lokum ve dana bonfile seçenekleriyle et severler için harika sunumlarla birlikte sofralarını donatmaktadır. Krema ile marine edilmiş dana etinden yapılan şaşlık yemeği dananın en güzel taraflarından biri olan bonfile etinden yapılmaktadır. Özellikle yumuşacık et severlerin tercih edeceği bir steak türüdür. T-bone, Toscana, dana antrikot, New York Steak gibi şehirlerden ismi alan ve gastronomi şehri Adana’mızda bu lezzetlere erişiminizi sağlayan tek adres Fikr-et steakhouse restoranladır. Bu güzel lezzetlerin yanı sıra daha geleneksel tatları tercih edenler için küşlenme, kuzu sırtı, kuzu pirzola gibi seçenekler de mevcuttur. Steak bölümünün en sevilen lezzetlerinden birisi de Gold Steak’dir. Bu et marinasyonu ve altın yaprakları ile servis edilmesiyle bilinen sulu ve yumuşak etler arasında yer almaktadır. Tüm bu etlerin yanında servis edilen ve gastronomi olarak birbirini eşsiz şekilde tamamlayan garnitürler bulunmaktadır. Fırın patates, mevsim salatası, soğan salatası, tulum peynir salatası, tereyağlı çavdar ekmeği, közlenmiş domates ve biber gibi garnitürler etin çeşidine göre farklı tercih edilerek tabakları süsler. Tüm bu etler kendi kasabı ile çalışan ve hayvanların seçiminden sofralara geldiği süre zarfınca takip edilen Fikr-et steakhouse restoranlarında bulunmaktadır. Özellikle doğal içerikleri ile marine edilen, etin türüne göre farklı marinasyon süreçleri geçiren ve Himalaya tuzu kullanılarak lezzetlendirilen bu yemekler eşsiz bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimizin sofralarına getirilmektedir. Adana steakhouse denince akla gelen Fikr-et restoranları lezzet ve yemek festivallerinde aldığı sayısız başarıların devamlılığını getirerek restoranlarında da aynı özen ve kaliteyle hizmet vermektedir. Tüm gelen müşterilerimizi aile sıcaklığıyla karşılayarak gerek temizlikte gerek lezzette ve gerekse müşteri memnuniyeti konusunda her geçen gün ileri gitmeyi hedefliyoruz. Yolunuz düşerse Adana steakhouse konusunda en iyi mekanlardan biri olan Fikr-et steakhouse restoranlarımızı tercih edebilirsiniz.

 

Fikr-et steakhouse 1991 yılında Nuh Ocakbaşı markası adı altında kurulduğu günden bugüne oldukça tercih edilen ve Adana’nın sevilen mekanlarından birisi olmayı başarmış bir işletmedir. Menüsünde bulunan çeşit çeşit yiyecekleri ve kebapları sayesinde sıklıkla tercih edilen bir mekân olmuştur. Özellikle online sipariş konusunda hızlı, sıcak ve kısa sürede teslimatı sayesinde Adana’nın birçok bölgesine hizmet vermeye devam etmektedir. Adana kebap siparişi verilecek güvenilir ve tercih edilen restoranlar arasına girmeyi başarmış bir işletmedir. Menüsüne dijital menü şeklinde ulaşabildiğiniz ve internet üzerinden sipariş oluşturabileceğiniz bir platform sayesinde müşterilerine hizmet sunmaktadır. https://fikret.dijital.menu/ adresi üzerinden dijital menülerini inceleyebilir, web adresi üzerinde bulunan numarayı kullanarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra dijital menüleri sayesinde yiyecek görsellerini, içeriklerini, kebapları, tatlıları, burger, salata ve diğer tüm detaylara ulaşarak sipariş verme işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Adana gibi kebabıyla meşhur ve lezzetli kebapçıların adım başı bulunduğu bir yerde kebap siparişi vermek oldukça önemli bir konudur. Özellikle sıcak, hızlı ve güzel sunumlu teslimatlar alabilmek müşteri memnuniyetini doğrudan etkileyecek önemli faktörlerdendir. Bu sebeple Fikr-et Steak Adana kebap siparişi komsunda da kendisini oldukça geliştirmiş, müşteri memnuniyeti ve hassasiyetlerine dikkat ederek sipariş oluşturma hizmetini sunmuştur. Tüm bunların yanı sıra yiyeceklerin hazırlanıp, kuryeler tarafından kapınıza ulaştığı ana kadar geçen tüm süreci en iyi şekilde yönetmeyi başarmış restoranlardan birisidir. Bu süreçte yaşanacak her türlü aksaklık, sorun ve diğer istek veya önerilerinizi işletmemize bildirerek hızlı çözüm olanağından da yararlanabilirsiniz. Dijital platform üzerinde bulunan (0322) 247 19 19 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Online siparişlerde de tıpkı yüz yüze verdiğimiz hizmet gibi kalite standartlarını göz önünde bulundurarak hizmet vermekteyiz. Nasıl ki etin kesiminden sofralarınıza kadar gelen süreci takip ediyor ve değerlendiriyorsak, siparişleri de aynı hassasiyetle yapım aşamasından teslim aşamasına kadar takip ediyoruz. Adana kebap siparişi konusunda sıklıkla tercih edilmemizi tüm bu sebeplere bağlıyor ve tercih edildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Sizlerin restoranımızda sofralarımıza misafir olmanızdan ne kadar memnuniyet duyuyorsak, siparişlerinizle sizlerin evlerine de misafir olmaktan aynı derecede mutluluk duyuyoruz. Adana kebap siparişinin tek adresi Fikr-et steakhouse.

 

Adana bilindiği üzere kebapların cenneti, gastronominin atar damarı ve kültürlerin birleşim noktasıdır. Neredeyse her köşe başı tarihi ve ünlü kebapçılarıyla marka haline gelmiş illerimizden birisidir. Diğer tüm yiyeceklerde olduğu gibi kebabın da en iyisinin bulunduğu topraklardandır. Kebap konusunda adeta üzerine saatlerce konuşulacak teknikleri ve kendine özgü lezzetleriyle bilinmektedir. Hayvanların seçiminden kesimine, etlerin yemek için ayrılmasından marine edilmesine, pişirilmesinden sofralara getirilmesine kadarki süreci takip eden ve eşsiz lezzetlerle donatılan restoranları görmenin mümkün olduğu yerlerden birisidir Adana. Fikr-et steak tüm bu süreçleri Adana usulünde devam ettiren, geçmişle günümüzü harmanlayan ve ortaya harika lezzetler çıkaran restoranlardan biridir. Adana’nın en iyi kebapçıları listesinde birinci sıraya çıkmaya hak kazanmış Fikr-et gerek lezzet festivallerinde adını duyurmasıyla gerekse restoranlarında sağladığı müşteri memnuniyeti ile Adana’nın en iyi kebapçıları arasına girmeyi başarmıştır. Tatbiki Adana gibi kebabın cenneti bir yerde bu oldukça zor bir iştir. Özellikle ete yapılan her türlü dokunuş gerek Adana insanı gerekse Tüm Türk insanın hemen fark edeceği inceliktedir. Doğru etlerin seçilmesi, en iyi şekilde marine edilmesi, Himalaya tuzu kullanılarak doğal süreçte dinlendirilmesi ve güzelce baharatlanması konusunda titizlikle çalışan bir restorandır Fikr-et. Bunun yanı sıra gastronomik olarak da bir tabak içerisinde yer alması gereken tamamlayıcı parçaları sunum içerisinde kullanıp en iyi şekilde kebap yeme deneyimini müşterilerine yaşatmayı başarmıştır. Tüm bunların yanı sıra internet üzerinde Fikr-et markasını arattığınızda karşınıza çıkan müşteri yorumları, restoran puanları gibi etkenler de sıklıkla tercih edilmesine sebep olmaktadır. Adana kebap, yoğurtlu kebap, kuşbaşı, çöp şiş, kaburga, kuzu ciğer, yağlıkara, külbastı, kazbaşı ve beyti gibi kebap çeşitlerinin bulunduğu restoran bu lezzetlerin hepsini en iyi şekilde sofralara sunmak için özenle çalışmaktadır. Gerek personeli gerekse işletmesi bakımından en üst düzey performans sergileyen, müşteri memnuniyetini önemseyen ve temizlik konusunda da markalaşan bir mekân haline gelmiştir. Tüm bunlar dolayısıyla Adana’nın en iyi kebapçıları listesinde birinci sırada yer alarak lezzetini tescillemiştir. Yolunuz ne zaman Adana’ya düşerse, gerçek bir Adana kebap ve diğer kebap çeşitlerini tatmak isterseniz en doğru adres Fikr-et.

loading image