Blog Sayfamızdan Hakkımızda Daha Fazlasını Öğrenin

Blog





Adana en iyi mekanları demek dünya çapında onay almış mekân demektir. Nedeni ise güzel ve değerli şehrimiz Adana’nın yemek hususunda bir dünya markası olmasıdır. Farklı ülkeden ve kültürden pek çok insan her sene Adana’ya bu lezzetleri tatmak için ayak basar. Şehre iner inmez ilk beklenti elbette kebap ve şalgam içmektir. Gerek güzel ülkemiz Türkiye’mizin gerekse tüm Dünya’ nın ortak lezzeti olma sırrı yüz yıllar ötesine dayanmaktadır.
Adana en iyi mekanları nerelerdir? sorusu oldukça sık akıllara takılmaktadır. Bu sorunun cevabı ise bir hayli düşündürücü ve derin bir anlama sahiptir. Nedeni ise günümüzde çoğu şeyin içi boş gösteriden ibaret olmasıdır. Artık mekanlarda dikkat ve özen gösterilen tek şey gösteriş olmakla birlikte ne yendiği ve nasıl yendiğinin bir önem taşımaması damak tadını ve sağlığını dikkate alanlar için üzücü bir durum.
Adana yemek nerede yenir? sorusu oldukça sık akıllara takılan bir sorudur. Sadece yemek değil lezzet denilince de akla Adana gelmekle birlikte damak tadına düşkün olan birçok ziyaretçinin akın ettiği yerdir. Adana’da yemek nerede yenir? Sorusu arananlar listesinin başında yer almaktadır.
Steak house Adana modern et lokantaları, kümes hayvanları, rosto kaburga, dana eti, balık ve deniz ürünleri gibi diğer et kesimlerini de sunan alanında uzmanlaşmış et sektörüdür şeklinde özetlenebilir. Steakhouse veya chophouse olarak bilinen bu sektör dünyanın can damarıdır diyebiliriz.
Adana en iyi mekanlar denilince insanlar beklentilerini daima en yüksek seviyede tutuyor bunun nedeni ise Adana’nın turizmin kalbi ve gururu konumunda yer alması diyebiliriz. Dünyanın midesine bayram ettiren Adana’da en meşhur yiyeceklerin başında elbette kebap ve ciğer şiş gelmektedir.
Adana kebabı Adana’da nerede yenir? Tabi ki Fikr-et’te yenir. 1991 yılından beri müşterilerine en özenli şekilde hizmet vermekte olan Fikr-et, bugün adananın parlayan yıldızlarından birisi. Adana’da yaşayan, lezzet diyarı Adana’mızı ziyarete gelen herkese kapılarını sonuna kadar açan restoranımız müşterilerine hizmet vermekten onur duyuyor.
Kebap diyarı Adana'da menüsünü steak ve hamburger çeşitleriyle zenginleştiren yeni nesil kebapçı Fikret Taşgıran, bu yıl 8910 Ekim 2021 tarihlerinde 5'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde ezber bozan lezzetleriyle boy gösterecek.
1 2